• Обновено
Келер K34010 Viscometer Чистење и Сушење Апарат без Растворувач Резервоарот

Келер K34010 Viscometer Чистење и Сушење Апарат без Растворувач Резервоарот

Rating 
DEN 1728.00

Залиха
Во магацинот.

Чисти до шест capillary-стил viscometers (се продава одделно) со користење на растворувач спреј и суши ги со филтрира воздухот од притисок на воздухот извор (се продава одделно).Бара чување на резервоар за да се одржи чистење растворувач (се продава одделно).Прилагодливи дренажа управување со приклучок за отпад контејнер или хемиска потрошувачка.Ротари switch за избор на растворувач или воздух.На Келер K34010 viscometer чистење и сушење апарати чисти до шест capillary-стил viscometers (се продава одделно) со користење на растворувач спреј од растворувач за чување на резервоар (се продава одделно) и суши ги со филтрира воздухот од притисок на воздухот извор (се продава одделно).Ротационен вклучете го избира растворувач или воздух и прилагодливи дренажа решетката има приклучок за отпад контејнер или хемиска потрошувачка (двете се продаваат одвоено).Келер Инструмент Компанија произведува лабораторија и петрохемиски опрема за тестирање како што се центрифуги, дестилација апарати, и hydrometers.Компанијата, основана во 1947 година, е со седиште во Чешка, NY.

Основни карактеристики

Најдобри понуди