• Обновено
Implen N50-Допир Мал Волумен UV-Vis Spectrophotometer со 7 Екран на Допир, Допрете Модел

Implen N50-Допир Мал Волумен UV-Vis Spectrophotometer со 7 Екран на Допир, Допрете Модел

Rating 
DEN 647.76

Залиха
Во магацинот.

Совршенство, за Образовни Цели – буџет-friendly.Само 1µL на примерок волумен, без потрошен материјал кои се потребни.Самостојна работа.Без одржување или рекалибрација е потребно.Високо ниво на перформанси.Совршенство, за Образовни Цели – буџетот пријателски, Само 1µL на примерок волумен, без потрошен материјал потребни, самостојна работа, Без одржување или рекалибрација е потребно Високо ниво на перформанси.

Основни карактеристики

Најдобри понуди