• Обновено
Panduit FXTRL8NUGSNM018 QuickNet Подигнат Кабел Собранието Аква

Panduit FXTRL8NUGSNM018 QuickNet Подигнат Кабел Собранието Аква

Rating 
DEN 18265.92

Залиха
Во магацинот.

Влакна Тип - OM3. Број на Влакна - 12. Стандарди Сретна и - ги Исполнува или го надминува ISO/IEC 11801, минлив исхемичен напад/EIA-568-В. 3, минлив исхемичен напад-604-5 (FOCIS-5), минлив исхемичен напад/EIA-568-В. 1, минлив исхемичен напад/ОВЖС 604-12 (FOCIS-12) и Ro HS Согласност.Апликација - Поврзете повеќе MPO-врз основа на инфраструктурни компоненти на LC-врз основа на компоненти, како што е LAN прекинувачи, сервери, печ панели, и зона области на дистрибуција.Дел Функции - Овие мали кабли минимизирање на отпадот, се оптимизира кабел за управување, за брзо распоредување, како и подобрување на флексибилноста и управливост.Влакна Тип - OM3. Број на Влакна - 12. Стандарди Сретна и - ги Исполнува или го надминува ISO/IEC 11801, минлив исхемичен напад/EIA-568-В. 3, минлив исхемичен напад-604-5 (FOCIS-5), минлив исхемичен напад/EIA-568-В. 1, минлив исхемичен напад/ОВЖС 604-12 (FOCIS-12) и Ro HS Согласност.Апликација - Поврзете повеќе MPO-врз основа на инфраструктурни компоненти на LC-врз основа на компоненти, како што е LAN прекинувачи, сервери, печ панели, и зона области на дистрибуција.

Основни карактеристики

Најдобри понуди