• Обновено
Uniweld F36 Адаптер CO2 Цилиндар да Азот Модератор

Uniweld F36 Адаптер CO2 Цилиндар да Азот Модератор

Rating 
DEN 310.80

Залиха
Во магацинот.

Издржливи месинг изградба кој е отпорен на корозија.CO2 Цилиндар (CGA320) на Азот Регулатор (CGA580) Адаптер.CGA е Компримиран Гас Асоцијација.CGA320 е Цилиндар Вентил Конекција за Јаглерод Диоксид.CGA580 е Цилиндар Вентил Конекција за Азот, Аргон и Хелиум.Опис на производот Uniweld F36 Адаптер CO2 Цилиндар (CGA320) на Азот Регулатор (CGA580) е траен месинг изградба кој е отпорен на корозија.Се прилагодува на CO2 Цилиндар да Азот Модератор : брзо и лесно!Од Производителот Uniweld F36 Адаптер CO2 Цилиндар (CGA320) на Азот Регулатор (CGA580).Издржливи месинг изградба кој е отпорен на корозија.CO2 Цилиндар (CGA320) на Азот Регулатор (CGA580) Адаптер.CGA е Компримиран Гас Асоцијација.

Основни карактеристики

Најдобри понуди