• Обновено
VTech CS6719 Cordless Телефон со Caller ID/Повик на Чекање

VTech CS6719 Cordless Телефон со Caller ID/Повик на Чекање

Rating 
DEN 580.56

Залиха
Во магацинот.

Се знае кој е повик со Caller ID/Повик на Чекање.Мобилен телефон го прикажува името, бројот, времето и датумот на дојдовни повици.Уживајте звучникот дека може да остане во чекор со вашите повици.Зголемување на учеството дозволува на двете страни да се зборува и да се слуша во исто време за разговори, кои се повеќе налик на живот.Целата тастатура осветлува заедно со LCD екран, овозможувајќи за полесно прикажување во слабо светло.Енергија-чување технологија успева потрошувачка за оптимално работата на батеријата.Да се прошири до 5 мобилни телефони со само еден телефонски џек додаток за мобилни телефони (се продава одделно).Дополнителни мобилни телефони може да бидат поставени насекаде во вашиот дом или канцеларија во близина на штекер, без телефон џек е потребно.Удобен, флексибилен и лесен за употреба.Уживајте звучникот дека може да остане во чекор со вашите повици.Зголемување на учеството дозволува на двете страни да се зборува и да се слуша-во исто време за разговори, кои се повеќе налик на живот.Се знае кој е повик со Caller ID/Повик на Чекање.Мобилен телефон го прикажува името, бројот, времето и датумот на дојдовни повици.Целата тастатура осветлува заедно со LCD екран, овозможувајќи за полесно прикажување во слабо светло.

Основни карактеристики

Најдобри понуди