• Обновено
5 KVA Привремен Енергија Дистрибуција - 240V 120/240V 1PH - (1) 3100B6W (2) 360R6W (6) Дуплекс GFCI

5 KVA Привремен Енергија Дистрибуција - 240V 120/240V 1PH - (1) 3100B6W (2) 360R6W (6) Дуплекс GFCI

Rating 
DEN 1728.00

Залиха
Во магацинот.

Панел содржи три 50-amp breakers заштита на една 100-amp 3100 B6 W 250 V receptacle и две 60-amp 360 R6 W 250 V кутиите на двата краја.Заштитна Изградба : трансформатор и оптоварување центар/дистрибуција газ.На примарна страна на операторите се поврзете 240 volt линија-во власта преку 30` #4 Тип W кабел со 3100 P6 W кабелот капа и 3100 C6 W конектор на другиот крај на линијата-во кабелот за олеснување брзо да го извадите.QD привремена моќ дистрибутивниот систем претвора 240 V AC струја до една фаза 120/240 V AC.Примарната страна, исто така, содржи еден 3100 B6 W 250 V receptacle за напојување 220 V опрема.QD привремена моќ дистрибутивниот систем дава оператори способност да се моќност единствен фаза 220 volt и 120 volt опрема од еден систем. *Ве МОЛИМЕ ЗАБЕЛЕШКА : БИЛО БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗОТ НУДИ НЕ се ОДНЕСУВААТ НА ЕНЕРГИЈА ДИСТРИБУЦИЈА ПАНЕЛИ ТРАНСФОРМАТОРИ ИЛИ ТРАФОСТАНИЦИ* На MGL-240-5 KVA-3 X50 A-6 X20 A-30 C.Направен во Тексас На Ларсон Електроника MGL-240-5 KVA-3 X50 A-6 X20 A-30 C.Оваа власт дистрибутивниот систем обезбедува оператори способност за безбедно да се изнесе и дистрибуција на 240 V AC енергија од различни извори, вклучувајќи генератори и директна мрежа моќ.MGL-240-5 KVA-3 X50 A-6 X20 A-30 C.На секундарната страна на операторите се поврзете со две 360 R6 W 250 V кутиите на двата краја за 220 V опрема и шест дуплекс GFCI кутиите на двата краја за 120 V опрема.

Основни карактеристики

Најдобри понуди