• Обновено
Коло Прекинато 2P 10 Amp 120/240VAC/48VDC

Коло Прекинато 2P 10 Amp 120/240VAC/48VDC

Rating 
DEN 422.40

Залиха
Во магацинот.

Цена За : Секоја Max.ВОЗДУХОТ Оценка : 10k A Серија : QOU AC Напон Оценка : 120/240 VAC Коло Тип на Прекинувач : Стандардна Точка : Единица Планината Коло Прекинато Фаза : 1 Број на Столбови : 2 Стандарди : УЛ Наведени, АДС Уверение, HACR, IEC Ширина : 1.50" Терминал Врска : Дупчиња Кутија Повлечи (Реверзибилна Линија и Оптоварување) Должина : 4.05" Длабочина : 2.98" DC Напон Оценка : 48 VDC.Max.Жица Големина : 2 AWG Мин.Жица Големина : 14 AWG Засилувачи : 10 Земја на Потекло (предмет на промена) : Мексико. 'Единица Планината Коло Прекинато, Коло Прекинато Тип Стандард, Бројот на Полови 2, 10 Засилувачи, AC Напон Оценка 120/240 VAC, DC Напон Оценка 48 VDC, Макс.ВОЗДУХОТ Оценка 10k A, Фаза 1, Терминал Врска Дупчиња Кутија Повлечи (Реверзибилна Линија и Оптоварување), Серија QOU, Мин.Жица Големина 14 AWG, Макс.Жица Големина 2 AWG, Должина 4.05 Во., Ширина Во 1.50., Длабочина 2.98 Во., Стандарди УЛ Наведени, АДС Уверение, HACR, IEC '.

Основни карактеристики

Најдобри понуди