• Обновено
NgoSew за Контрола на Брзината, Нога Педалата Работи со Kennmore 385 s 101180,11607090,12116690,12216790,12321

NgoSew за Контрола на Брзината, Нога Педалата Работи со Kennmore 385 s 101180,11607090,12116690,12216790,12321

Rating 
DEN 528.00

Залиха
Во магацинот.

Се Вклопува Kennmore 148.12071,148.1217,148.12170,148.12180, 148.12181, 148.13101, 148.19371, 158.220, 158.10401, 158.12271, 158.130, 158.13400, 158.13571, 158.14301, 148.15210, 148.15600, 148.15700, 148.19372, 158.12270, 158.12272, 158.12292, 158.12312, 158.13201, 158.15810, 158.13410, 158.13450, 158.1345380, 158.13510, 158.13512, 158.1355080, 158.13570, 158.10401, 158.14311, 158.14501, 158.14510, 158.14571, 158.15250, 158.1561281, 158.1595281, 158.16250, 158.16600, 158.16900, 158.17600, 158.1786081. Листата е за 1 Целосно Нов Висок Квалитет на Контрола на Брзината Подножјето на Возилото со Доведе Врвца која одговара на многу Kennmore машини за шиење и sergers вклучени но не ограничувајќи се на листата подолу Дел # # 032270116 Kennmore (Searss) Машина за Шиење Модели : 148.12071, 148.1217, 148.12170, 148.12180, 148.12181, 148.13101, 148.19371, 158.220, 158.10401, 158.12271, 158.130, 158.13400, 158.13571, 158.14301, 148.15210, 148.15600, 148.15700, 148.19372, 158.12270, 158.12272, 158.12292, 158.12312, 158.13201, 158.15810, 158.13410, 158.13450, 158.1345380, 158.13510, 158.13512, 158.1355080, 158.13570, 158.10401, 158.14311, 158.14501, 158.14510, 158.14571, 158.15250, 158.1561281, 158.1595281, 158.16250, 158.16600, 158.16900, 158.17600, 158.1786081, 158.17741, 158.1783080, 158.1784183, 158.17850, 158.1786080, 158.1787180, 158.1789280, 158.19410, 158.19411, 158.19412, 158.19470, 158.19471, 385.101180, 385.11607090, 385.12116690, 385.12216790, 385.12321, 385.1278191, 385.12812690, 385.12814490, 385.157510, 385.1664190, 385.16642090, 385.1695180, 385.17026590, 385.17126, 385.17526, 385.17641, 385.1764180, 385.17822490, 385.1782480, 385.17828490, 385.1788180, 385.18830, 385.18836, 385.18841, 385.18330 & 385.17928. Бела Машина за Шиење Модели : 1630 Направени воТајван.Изработени во Тајван Бренд Нови Висок Квалитет. 110 V Американски стил на приклучокот.ВЕ МОЛИМЕ ПРОВЕРЕТЕ ФОРМА НА ПРИКЛУЧОКОТ CAREAFULLY. 3 КРУГ PIN UNEVENLY ПРОРЕД.

Основни карактеристики

Најдобри понуди