• Обновено
DREAMSTITCH NB1293000 Bobbin насловната Плоча за EuroPro, Pfaff, Пејач, Бела, Викинг Машина за Шиење ALT:416156101, NB0243000 NB1293000

DREAMSTITCH NB1293000 Bobbin насловната Плоча за EuroPro, Pfaff, Пејач, Бела, Викинг Машина за Шиење ALT:416156101,

Rating 
DEN 165.60

Залиха
Во магацинот.

Изработени во Тајван со Висок Квалитет Премиум Шиење Presser Метри Од Dream Stitch.Дел Бр.NB1293000. ALT : 416156101, NB0243000. Одговара Euro Pro Машина за Шиење : 18525, 6130, 6131 A, 9125 ; Одговара Pfaff Машина за Шиење : Smart 200 C ;.Одговара Пејач Машина за Шиење : 3500 Серија, 3709 A, 3709, 3709-1, 3722 A, 3722, 3722-1, 3810, 3810-1, 3820, 3820-1, 3825, 3825-1, 3860, 50 T8, 6510, 6550 Училишните Плус, 7312 Оркестарот, 7322 Оркестарот, 7350, 7350-1, 7360, 7380 Quilter, 992 DE;.Одговара Викинг Машина за Шиење : Huskystar C10, Huskystar C20, H|Класа 100 Q;.Одговара Бела Машина За Шиење : 3100. Изработени во Тајван со Висок Квалитет Премиум Шиење Presser Метри Од Dream Stitch.Дел Бр.NB1293000. ALT : 416156101, NB0243000 Одговара Euro Pro Машина за Шиење : 18525, 6130, 6131 A, 9125 ; Одговара Pfaff Машина за Шиење : Smart 200 C ; Одговара Пејач Машина за Шиење : 3500 Серија, 3709 A, 3709, 3709-1, 3722 A, 3722, 3722-1, 3810, 3810-1, 3820, 3820-1, 3825, 3825-1, 3860, 50 T8, 6510, 6550 Училишните Плус, 7312 Оркестарот, 7322 Оркестарот, 7350, 7350-1, 7360, 7380 Quilter, 992 DE; Одговара Викинг Машина за Шиење : Huskystar C10, Huskystar C20, H|Класа 100 Q; Одговара Бела Машина за Шиење : 3100.

Основни карактеристики

Најдобри понуди