• Обновено
Kat е 11815 Kat е Моторот греалки

Kat е 11815 Kat е Моторот греалки

Rating 
DEN 1534.32

Залиха
Во магацинот.

400 вати.Кабелот вклучен.Ги исполнува OE стандарди.АДС одобрени. 400 вати 120 volt кертриџ мотор грејач.За Фордовите автомобили и камиони.Грејач направен да OE стандарди.Сите составни делови и грејач единица се АДС одобрени.Заштитете го вашето возило е моторот против паѓање на температурите!Ниските температури место вонредни барањата на возило за подмачкување, електрични и гориво системи.Kat е греалки понуди широк спектар на ефикасни, економични решенија за ладно време за одржување.Кога температури на воздухот измерени се помалку од 20 F, почнувајќи ладна мотор произведува 50 до 100 пати повеќе на емисиите на стакленички гасови во првата минута од започнување на пред-загреани моторот не.Загреани мотори, исто така, дава подобра економичност на горивото, плус подобрување на масло проток обезбедува подобра подмачкување на моторот во текот на start-up, со што се намалува носат и ја зголемува мотор живот.Она што е Моторот Печка?Мотор Грејач е електричен грејач дека загрева на моторот на автомобилот да го даде побрзо започнува во ладно време.Тие се поврзани со нормален НАИЗМЕНИЧНА струја преку ноќ, или пред возење, преку редовни моќ места кои се хранат преку возило е решетката.Ова им овозможува полесно започнување на студени температури, со одржување на coolant топло.Грејачи се исто така достапни за моторно масло, па како да се загрее масло и се даде на моторот за подмачкување од почетокот на start-up.Брзиот топлина циркулација предизвикани од блок греалки, исто така, сида иницијална испарување на горивото во моторот; бидејќи на овој ефект, блок греалки намалување на загадувањето, како сиромашни гориво испарување предизвикува многу повисоки емисии.

Основни карактеристики

Најдобри понуди